Cserelapi (Cserealjai református ifjúsági havilap)

"Az ajándékozó bővelkedik,és aki mást felüdít, maga is felüdül."
/Példabeszédek 11, 25/

2011. június 4., szombat

Hivatalos Plakát


V. IKE – EmberHalásznapok

Sáromberke, 2011.júl. 14-17.

Meghívó

Kedves fiatalok!

Szeretettel meghívunk benneteket az immár ötödik alkalommal megrendezésre kerülő IKE-EmberHalásznapokra. A rendezvényre, július 14-17 között kerül sor Sáromberkén. (A korhatár:13-22 év; előnyben a konfirmadnusok)

Az indulás csütörtök reggel lesz, akiknek kedvük és bátorságuk illetve kerékpárjuk van, azokkal, kerékpárokkal indulnánk a helyszín fele. A táv körülbelül 15 kilométer. A többiek vonattal indulnának. Mindkét csoportot táborfelelős fogja irányítani.

Rövid programismertetés:- halászverseny, túrázás, előadások, csoportdinamikai játékok, bibliaismereti vetélkedő, túlélő verseny, sport (foci, röplabda, kosárlabda, tollas, bicikli), tábortűz, éneklés, evangélizáció, ifjúsági istentisztelet, fotó verseny, mászás, filmklub, koncert.

A részvételi szándékotokat jelezzétek legkésőbb július 7-ig az ember_halasz@yahoo.com e-mail címen vagy a 0743776996 telefonszámon.

Hozzatok magatokkal hálózsákot, halászbotot (akinek szüksége lesz rá) és sátrat(+műanyag fóliát, eső esetén). A benevezési díj 35 RON, amely tartalmazza a program ideje alatt az ellátás költségeit, a vetélkedőkön való részvételt és a tó használati díját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése